Για την πλοήγηση

Επιλογή γλώσσας

Υπηρεσίες Μέσω Διαδικτύου


Η παροχή ψυχολογικών υπηρεσιών μέσω διαδικτύου είναι πολύ διαδεδομένη στις μέρες μας. Και ενώ πολύς λόγος γίνεται για τις αρνητικές επιπτώσεις της τεχνολογίας, σε αυτή την περίπτωση η τεχνολογία προσφέρει μια ανεκτίμητη υπηρεσία: δίνει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ψυχολογικές υπηρεσίες σε ανθρώπους που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να έρθουν στο γραφείο του ψυχολόγου αλλά επιθυμούν να λάβουν βοήθεια.

Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή μέθοδο που προσφέρει τα ίδια οφέλη με τις παραδοσιακές ψυχολογικές υπηρεσίες, με το μεγάλο πλεονέκτημα ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Χρειάζεστε μόνο έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με κάμερα, σύνδεση στο ίντερνετ και ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τη διαδικασία παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών μέσω διαδικτύου επικοινωνήστε μαζί μας. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα λάβετε λεπτομερή καθοδήγηση και σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι ευκολότερο από ότι νομίζατε!

Προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες μέσω διαδικτύου:

  1. Ατομική Ψυχοθεραπεία – Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (μέσω  Skype): Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ατομική Ψυχοθεραπεία πατήστε εδώ.
  2. Γνωστική Αποκατάσταση (μέσω e-mail): Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Γνωστική Αποκατάσταση πατήστε εδώ.
  3. Ψυχοεκπαίδευση: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ψυχοεκπαίδευση πατήστε εδώ.

Ειδικές κατηγορίες που επωφελούνται από τις ψυχολογικές υπηρεσίες μέσω διαδικτύου